miercuri, 30 noiembrie 2011

Atentie animale pe drum! - Campanie nationala anti-accidente

Asociatia Timisoara Bikers, impreuna cu asociatii si cluburi din alte 14 orase din tara, organizeaza a III-a editie a campaniei nationale anti-accidente “Atentie la motociclisti!”.

Pentru aceasta s-au mobilizat cluburi din toate colturile tarii: Timisoara, Constanta, Galati, Braila, Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Targoviste, Brasov, Craiova, Tirgu Jiu, Severin, Resita si Neamt.

Campania se desfasoara simultan in toate orasele in data de 08 mai 2010 si are ca scop principal strangerea de semnaturi in vederea modificarii legislatiei ce priveste accesul animalelor pe drumurile publice, cauza a multor accidente grave si chiar fatale.
Andrei Popoviciu, fost membru al Timisoara Bikers, a suferit in luna august a anului trecut un tragic accident in judetul Caras Severin, dupa ce a intrat cu motocicleta intr-o vaca aflata pe mijlocul drumului, decedand la impactul cu un corn al acesteia.

Organizatorii urmaresc completarea legislatiei in vigoare cu prevederi clare si sanctiuni in legatura cu accesul animalelor pe drumurile publice, reglementarea unor aspecte ale pasunatului si amenajarii pasunilor comunale, dar si a responsabilitatii in cazul incidentelor nedorite.

Actiunea se va desfasura sub sloganul 
“o campanile realizata de motociclistii responsabili” si implica impartirea de pliante, parade moto precum si discutia directa cu autoritatile. 

Reducerea numarului  de accidente in care sunt implicati motociclisti a reprezentat motivul a numeroase campanii anti-accidente desfasurate in anii trecuti dar o astfel de mobilizare la nivel national este fara precedent.

Salutam initiativa celor din Asociatia Timisoara Bikers si le dorim mult succes in atingerea obiectivelor.
Sustinatori: Timisoara Bikers, Free Bikers Hunedoara, Romantic Bikers, Chopper Academy, Politia Rutiera Timis prin Blue Knights Romania I, Oltenia Bikers, Valah MC Targoviste, Arad Bikers, Seawolves MC Constanta, Seth MC Cluj, Heavy Riders MC, Road Patrol Timisoara, Trust MC , Troop MC.


sursa: motoflash.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu