vineri, 29 iulie 2011

BMW S 1000 RR a fost votata “Cea mai buna motocicleta sport”

Povestea succesului BMW Motorrad continua: BMW Motorrad a iesit castigatoare in clasamentul general la capitolul stil si a obtinut victoria la doua categorii, plus alte patru locuri in Top zece in clasamentul “Cele mai bune motociclete sport ale anului 2010″, bazate pe voturile cititorilor revistei PS (Das Sport-Motorrad Magazin). BMW Motorrad a primit si titlul de “Cea mai buna marca de motociclete”.

„Ma bucur sa aflu despre victoria coplesitoare a noului nostru S 1000 RR la acest vot ce s-a concentrat pe motocicletele sportive. As dori sa multumesc in mod sincer cititorilor revistei PS pentru voturile lor. Acest succes reflecta entuziasmul urias fata de produsele noastre”, a declarat Hendrik von Kuenheim, Presedintele BMW Motorrad.
La categoria “Cea mai buna motocicleta sport cu capacitate peste 700cc”, BMW Motorrad a fost reprezentata in concurs de noua motocicleta supersport cu patru cilindri BMW S 1000 RR, si a obtinut victoria din start, victorie ce pune astfel in evidenta conceptia tehnica desavarsita a motocicletei, in combinatie cu cea mai buna performanta, ABS de curse si functie Dynamic Traction Control DTC.
In acelasi timp, S 1000 RR a castigat si titlul de “Cea mai buna motocicleta sport”, la mare distanta de urmatorii concurenti. BMW K 1300 S a iesit castigator clar la categoria “Cel mai bun all-rounder sport”. Modelele R 1200 GS Adventure, F 800 GS, K 1300 R si HP2 SportMore s-au situat in Top zece.
Pe langa aceste victorii, BMW Motorrad a castigat si titlul de „Cea mai buna marca de motociclete“.
Acest succes rasunator este al doilea de acest gen pentru modelele produse de BMW Motorrad, dupa ce in luna martie 2010 BMW S 1000 RR a fost votata “Motocicleta anului 2010″ de catre cititorii revistei MOTORRAD, iesind victorioasa la mai multe categorii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu